Koledzy, którzy nie przekazali odpowiednich zgód, na przesłanych w zeszłym miesiącu formularzach, stracili dostęp do zamkniętej części strony.
Konto użytkownika zostanie ponownie założone po otrzymaniu stosownej zgody.

Foto galeria została zablokowana zarówno do przeglądania jak i dodawania zdjęć, tak w strefie publicznej jak i zamkniętej.

Administrator